top of page

En liten oppdatering på huset til Bakary.

Huset er så godt som ferdig, men vi fikk litt vel mye regn og det ble oversvømmelse rundt huset. Vi måtte kjøre inn sand og stein for å få laget ordentlig drenering. 

Planen er at han flytter inn i løpet av August,

BAKARYS HUS

bakary3.jpeg
bakary4.jpeg
bakaryhus.jpeg
bakary2.jpeg
Vi er godt i gang med byggingen av huset til Bakary. En handikappet gutt som er avhengig av hjelp og sitter i rullestol.
Han og hans mor, som også er tilels handikappet har et stort behov for et bedre sted å bo.
Mor hadde arvet en tomt fra sin far, men uten penger har hun ikke anledning å bygge noe hus. Derfor ville vi så gjerne hjelpe dem, å bygge et hus ved å samle inn penger til dette.
Huset vil bli handikaptilpasset både innvendig og utvendig. 
Vi begynner å nærme oss halvveis i byggingen, vi trenger fortsatt midler for å komme i mål med prosjektet. Det er ikke alltid ting går som planlagt og ikke alt er like enkelt siden det er langt borte, men vi håper å komme i mål.
Vi vil takke alle som har gitt støtte til prosjektet så langt. Uten dere vil det ikke vært mulig. Og vi håper fortsatt mange vil bidra med dette litt spesielle prosjektet.
HAPPY TAXI
I november 2016 var vi så heldig å bli sponset av Jernbanepersonalets Bank og Forsikring til å kjøpe bil i Gambia som skal gå som Taxi.
Det bilen kjører inn  skal hjelpe til med utgifter til blant annet lønn, vedlikehold og etter hvert også matprogram håper vi.
Så skal du til Gambia og trenger å komme deg rundt på en sikker måte, kan vi være behjelpelig med det, samtidig med at du støtter en god sak. 
Vi vil benytte anledningen å takke JBF for støtten.
VANN OG ELEKTRISITET 
I fjor begynte vi å jobbe med å få innlagt elektrisitet og vann på skolen. Elektrisitet var på plass i november
2016.
Vann har vi fått på plass i løpet av februar 2017. Vi har hatt vann tidligere, men ustabilt. Nå blir hverdagen så mye bedre for alle på skolen, med tilgang til friskt, rennende vann fra kranen.
Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke de som var med og sponset dette prosjektet! 
bottom of page